Thursday, May 14, 2009

bongsu

Dah berapa ari x ngadap laptop bz. anak bongsu bawa balik kwn alamat kena masak mkn tengahari dan mkn ptg. ni curi masa jap lgi nak gi ambil husband kat gebeng, arini husband keje halfday ikut masa trganu.Esok dia cuti,Ahad start balik keje(leceh x sama time ktn). mlm ni kena mkn satay dkt gerai adik bongsu (klau x dtg mlm ni siap dia tel......alamat high klestrol lah gua).klau ktaorg nak mkn satay gerai lain dia haramkan.......ka...ka...kelakar kn......k.....jumpa lgi x tahu bila.....bye.

3 comments:

Azmi Nor said...

Saya tabik spriiiiingggg kat makcik.. eh.. puan.. eh.. kakak.. eh..opah.. eh... nak panggil apa ek??? saya kawan Qistina... tak sangka orang cam makcik, eh..puan... eh.. kakak.. eh opah.. (nak panggil apa ni???) pun boleh ada blog.... teruskan usaha...

karipapsayur said...
This comment has been removed by the author.
Opah Ju said...

Azmi_Nor: thanz beri komen dan sokongan! tapi x boleh update tiap2 hari.bz...panggil makcik lahh..opah pun bole