Tuesday, March 23, 2010

share topup

ni saja opah wat n3 utk remind dkt opah,
maklumlah org dh lama . dlm 4thn sudah opah dh belajar
cara2 share topup ni maxis to maxis drp jiran dkt ganu,
tp dh lupa dh....skrg ank bujang opah dh x pkai line(senket)
jd bila dia suruh tlg opah belikan topup kadang2 opah bru balik
dan opah malas dh nk keluar lgi.......sbb umah tinggiiii.....
klau sapa2 tg x tahu bolehlah belajar sekali cara2.....

klau 5 inggit step 1. share o12xxxxxxx 5 (tu no org yg kita nk bgi)
step 2. send message to 22121
then wait sms to confirmation and yes or no utk kita bgi topup dkt org tu...
credit kita klau nk share mesti lebih pd 10 inggit, maxis caj dkt kita 50sen
x da yg free zaman skg....

p/s..yong dan ngah kau lambat sgt ajar ma....

2 comments:

N.Q.R said...

sori laaaaa...dah lama tak main share2 topap ni...ahhahahhahaha

Miss Q said...

hahaha.. saje je nak bagi assignment buat sendiri.. bole bole spoon feed memanjang